Verzekeringen

Klein & Uitslag Assurantie – en Hypotheekadvies adviseert over een groot aantal verzekeringsvormen, zowel voor particulieren als bedrijven. Onze objectiviteit zorgt ervoor dat wij voor u een vergelijk kunnen maken tussen de producten van verschillende verzekeraars en de daarbij behorende premies. Op deze manier heeft u de mogelijkheid de verzekering te kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past. U kunt echter nog meer van ons verwachten, zoals:

  • Een vlotte en adequate afhandeling van vragen, wijzigingen en schades;
  • Informatie over nieuwe, voor u relevante ontwikkelingen;
  • Gedurende de looptijd van de verzekering periodieke afstemming van uw verzekeringspakket;
  • Alles onder één dak: een overzichtelijk en daarmee voordelig verzekeringspakket;
  • 100% onafhankelijk advies.

 

Particulieren en bedrijven

Wij adviseren particulieren en bedrijven over diverse vormen van schade- en levensverzekeringen. Hieronder vindt u een weergave van de meest voorkomende verzekeringen.

 

Particulieren

Heeft u uw privéverzekeringen goed geregeld? Klein & Uitslag Assurantie – en Hypotheekadvies kan u hierbij helpen. Wij zijn een professioneel assurantiekantoor en bieden u, naast onze maatwerk verzekeringen, schadeservice ook een 24/7 service en bereikbaarheid. Uw verzekeringen worden minimaal jaarlijks gecontroleerd, zodat deze passend blijven bij uw privésituatie en de polissen marktconform blijven.

Naast onze verzekeringen bieden wij ook onafhankelijke polis-checks (second opinion); bent u tevreden met uw huidige assurantietussenpersoon of verzekeraar, maar wilt u uw polissen toch een keer laten controleren? Neemt u dan ook contact met ons op en wij geven u een geheel vrijblijvend advies. Zorg voor grip op uw privérisico’s en laat ons u hierbij helpen!

 

Zakelijk

Zakelijke verzekeringen zijn noodzakelijk om uw bedrijf te beschermen tegen de risico’s die uw onderneming loopt. Stelt u zich eens voor, wat de gevolgen zijn bij brand, indien u geen goede verzekering heeft afgesloten, of dat uw bedrijf failliet gaat door een grote bedrijfsschade. Welke verzekeringen heeft u allemaal nodig?

Er zijn een groot aantal risico’s die de continuïteit van uw onderneming bedreigen. Denkt u bijvoorbeeld aan afnemers die niet betalen, leveranciers die niet of te laat leveren, inbraakschade, aansprakelijkheidsclaims, brandschade en bijvoorbeeld stormschade.

Laat u door ons adviseren hoe u deze risico’s zo goed mogelijk kunt afdekken.

 

Risicoanalyse

Uw bedrijf is uniek. Bij het oplossen van uw eventuele risicovraagstukken passen geen standaard oplossingen. Om die reden begint Klein & Uitslag Assurantie – en Hypotheekadvies in eerste instantie niet met het aanbieden van verzekeringen maar met een analyse.

De eerste stap is namelijk bewustwording van de mogelijke risico’s. Pas daarna volgt de beheersing van die risico’s. Ons eerste doel is dan om uw onderneming te leren kennen, zodat we samen met u kunnen nadenken over het beheersbaar maken van uw risico’s.

Door middel van een risicoanalyse kunnen we de specifieke risico’s van uw bedrijf inventariseren. We kijken dan samen met u naar hoe uw bedrijf het best kan omgaan met die risico’s. Focust u zich nu op de juiste risico’s? Hoe kunt u uw risico’s verkleinen? Zijn uw preventieve maatregelen sluitend? Welke risico’s kunt u best zelf dragen? Vervolgens maken wij met u de afweging welke risico’s te nemen en welke te verzekeren. Regelmatig zullen wij met u evalueren of aanpassingen nodig zijn.

Wilt u meer informatie over de risicoanalyse? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak! U kunt ons bereiken op:
0525-760200, info@kleinuitslag.nl of u vult het contactformulier op deze website in.

team5

Arno Klein
Assurantie-adviseur

 

Neem contact op

MyTravelPlanner.nl - Uw reisvoorbereiding begint hier

Neem contact met mij op

Na het invullen en versturen van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.