Uw adviseurs
team5

Arno Klein
Assurantie-adviseur

Arno Klein

Met ruim 20 jaar kennis en ervaring is Arno een ervaren adviseur op het gebied van zakelijke en particuliere verzekeringen. Zo is hij zijn loopbaan begonnen als binnen/buitendienst bij een financieel adviesbureau en daarna als accountmanager assurantietussenpersonen bij Europeesche Verzekeringen. In september 2015 heeft hij de stap gezet om een eigen zelfstandig assurantie advieskantoor op te richten en is hij uw persoonlijk aanspreekpunt.

 

Op maat gemaakt advies

Naast het bemiddelen in verzekeringen voor de particuliere en zakelijke markt, verzorgen wij ook risicomanagementrapportages en polischeck's. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u een volledig advies geven op het gebied van particuliere en zakelijke risico's met de bijbehorende preventie maatregelen en de mogelijke verzekeringen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en willen samen met u grip houden op de risico's! Bij ons vindt u geen standaard verzekeringsoplossingen. Wij bieden elke particuliere of zakelijke relatie een op maat gemaakt advies. Elke persoon en elke onderneming is uniek in zijn of haar soort en verdient een verzekeringsoplossing of advies welke specifiek zijn toegespitst op de eigen situatie.

 

Werkwijze

Middels deze website laten wij u graag kennismaken met onze werkwijze en de voordelen die onze persoonlijke benadering u kan bieden. Wilt u uw zaken graag online regelen? Ook dat kan. Zo kunt u hier bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden. Of u uw zaken nu via onze site wilt regelen of dat u uw situatie liever persoonlijk met ons bespreekt, wij zijn u graag van dienst! Kijk gerust eens rond op deze website.

 

Wilt u meer informatie?

Maak dan eens een vrijblijvende afspraak! U kunt ons bereiken op 0525-760200, info@kleinuitslag.nl of u vult het contactformulier op deze website in.

team6

Constan Uitslag
Erkend Financieel Adviseur

Constan Uitslag

Na een periode van bijna 23 jaar werkzaam te zijn geweest in de bankwereld is hij begin 2016 begonnen als ondernemer. Bij zijn vorige werkzaamheden heeft hij veel klanten, zowel particulier als ondernemers, geadviseerd tijdens de aankoop van een woning. Bij Klein & Uitslag is hij uw persoonlijke adviseur die u graag helpt om uw droomhuis te kopen!

 

Toegevoegde waarde

Het is soms lastig om zaken uit te zoeken en te regelen. Constan kan door zijn kennis van de markt en zijn ervaring een stuk toegevoegde waarde leveren. Net een extra stapje doen voor de klant, zaken voor u uit handen nemen en regelen zodat de aankoop van uw woning goed verloopt en mogelijke vragen omtrent uw hypotheek snel beantwoord worden. Door gebruik te maken van een groot aantal geldverstrekkers kan specifiek worden gekeken naar de juiste partner. Een goede afweging tussen het rentetarief, hypotheekvorm en voorwaarden is hierbij essentieel.

 

Persoonlijke adviseur

Constan is uw persoonlijke adviseur tijdens en na het aankoopproces. Dus niet alleen het afsluiten van een juiste financiering maar hij kan u ook helpen bij allerlei mogelijke vragen omtrent de aankoop. Samen met u kan hij ervoor zorgen dat u onbezorgd de woning kunt aankopen.

 

Wilt u meer informatie?

Maak dan eens een vrijblijvende afspraak! U kunt ons bereiken op 0525-760200, info@kleinuitslag.nl of u vult het contactformulier op deze website in.


team5

Alicia Ponstein
Assurantie-adviseur

Alicia Ponstein

Inmiddels heb ik alweer ruim 8 jaar ervaring in de verzekeringswereld. Ik ben begonnen als schadebehandelaar en heb daarna de stap gezet om als zakelijke adviseur aan de slag te gaan bij een grote verzekeringsmaatschappij. Afgelopen juni ben ik de uitdaging aangegaan als assurantieadviseur om het team van Klein & Uitslag te versterken op verzekeringsgebied. Daarnaast verzorg ik bij schade een vlotte en adequate schadeafwikkeling en ondersteun ik Arno met het maken van offertes.
team6

Beerd Doornewaard
Financieel Adviseur

Beerd Doornewaard

Met ruim 20 jaar ervaring als financieel adviseur bij een grootbank in deze regio weet ik wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een woning. Ik zie het als mijn opdracht mijn klant te ontzorgen en te begeleiden in het maken van verantwoorde keuzes voor wat betreft de woningfinanciering. Vanuit de wens om zelfstandig en onafhankelijk te adviseren ben ik sinds begin 2019 als freelance financieel adviseur verbonden aan Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies.

Neem contact met mij op

Na het invullen en versturen van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.