Hypotheken

Een grote stap, het kopen van een woning. Het is waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Het zoeken en bekijken van uw toekomstige woning is natuurlijk het leukste deel, maar er komen nog een aantal andere zaken aan bod. Het ontvangen van een goed hypotheekadvies is daarom erg belangrijk voor u, de hypotheek sluit u voor een lange periode af. Klein & Uitslag wil u graag informeren over uw mogelijkheden en u helpen bij de aankoop van uw droomhuis. Kies daarom voor onafhankelijk hypotheekadvies!

 

Ondersteuning

U wilt een woning kopen? Dat is vaak een belangrijke beslissing financiële beslissing. Waar moet u allemaal aan denken? Wat kunt u zelf regelen en waar heeft u misschien wat ondersteuning nodig. Klein & Uitslag begeleidt u vanaf aankoop tot de overdracht bij de notaris. U krijgt de extra aandacht, ontvangt handige tips en nuttige informatie waarop u moet letten tijdens het afsluiten van een hypotheek.

 

Eerste gratis gesprek

Tijdens ons eerste gesprek vertellen wij u wat u kunt lenen en ontvangt u een indicatie van de maandlasten. Bent u in loondienst, zelfstandige of heeft u een flexibel inkomen wij kunnen uw mogelijkheden beoordelen. Daarnaast geven wij aan hoe het vervolgtraject loopt en welke kosten u kunt verwachten. Voor een goed overzicht van onze kosten kunt u ons dienstverleningsdocument bekijken: dienstverleningsdocument hypotheek.

 

Samenwerking

Het droomhuis gezien? Samen met u gaan we op zoek naar de juiste geldverstrekker die bij u past. We kijken naar uw wensen, niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst. Daarnaast kijken wij naar uw persoonlijke en fiscale situatie. Wij kunnen bij een breed scala aan geldverstrekkers terecht. Hierbij kijken we uiteraard naar een scherpe rente maar ook naar de juiste condities.

 

Regelen

Wij regelen graag al uw zaken rondom uw hypotheek en verzekeringen zodat u zich rustig kunt bezighouden met andere zaken omtrent de verhuizing naar uw droomhuis! Kies daarom voor het laagdrempelige kantoor Klein & Uitslag voor een doelgericht en juist advies.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor uw hypotheek.

team6

Constan Uitslag
Erkend Financieel Adviseur

 

Neem contact op

Neem contact met mij op

Na het invullen en versturen van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.