Reisvoorbereiding
Het is belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. In samenwerking met MyTravelPlanner hebben we het een en ander op een rijtje gezet. Maak jouw persoonlijke checklist via de SmartChecker op MyTravelPlanner. Hier vind je onder andere informatie over:
 

Gezondheid

In sommige landen loop je meer kans om ziek te worden. In je checklist vind je precies of en welke vaccinaties je nodig hebt.
 

Langs de douane

In een aantal gevallen kun je een gratis visum krijgen. Heb je toch een visum nodig dan komt dit in je checklist te staan. Let wel op: soms heb je geen visum nodig maar zijn er wel extra eisen voor je reisdocumenten. 
 

Geldzaken

Het is handig om vlak voor je reis de koers te bekijken, omdat de wisselkoers soms schommelt. Daarnaast is het ook belangrijk om je pinpas op 'wereld' te zetten. 
 

Bagage

Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. In sommige landen is een reisverzekering zelfs verplicht. Check hier de verzekeringen die wij voor je kunnen regelen. Let op! Ook al heb je al een reisverzekering, check dan even goed of je de juiste dekkingen hebt.  
 

Veiligheid

Verder vind je op MyTravelPlanner up to date informatie over de veiligheid ter plekke. 

MyTravelPlanner.nl - Uw reisvoorbereiding begint hier

Neem contact met mij op

Na het invullen en versturen van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.